Granollers, 9 de setembre de 2020.-

  • La companyia continua creixent i obre onze nous establiments, augmentant la seva actual superfície de vendes en més de 2.000 metres quadrats.
  • Des del començament de 2020 el Grup HD Covalco ha obert un total de 56 nous supermercats sumant 10.000 m2 de sala de vendes addicional.

El Grup HD Covalco prossegueix el seu pla d’expansió i inaugura el mes d’agost onze nous supermercats de proximitat sota les ensenyes Coaliment Compra Saludable i Trady’s. Catalunya, País Basc, Comunitat Valenciana i La Rioja són les comunitats on la companyia reforça la seva presència. Aquestes onze apertures se sumen a les 45 existents, convertint-se en un total de 56 supermercats oberts fins avui l’any 2020. El nou model de Coaliment Compra saludable s’ha implantat en 9 d’aquestes apertures, destacant la primera apertura d’aquest model en la zona nord, concretament en el barri de Miribilla (Bilbao). D’altra banda, les 4 apertures de Don Market a Andalusia també s’han inaugurat seguint el nou model. L’altra ensenya de la companyia que ha vist incrementar el nombre de supermercats aquest mes d’agost és Trady’s en les poblacions de Santa Pola (Alacant) i Cornago (la Rioja).

El Grup HD Covalco va ser pioner a introduir l’any 2008 el concepte de “compra saludable. Avui, és un dels màxims representants de la distribució alimentària quant a botigues de proximitat i compta amb més de 1.000 supermercats distribuïts per tot el territori nacional entre botigues pròpies i franquícies, sent avui dia el segon franquiciador de supermercats a Espanya.