Granollers, 18 d’abril 2017.- HD Covalco contínua desenvolupant la seva línia d’establiments de proximitat i aquesta vegada ho fa sota dues de les seves ensenyes: Coaliment Compra Saludable i Tradys.

Durant aquest mes d’abril ha inaugurat quatre Coaliment Compra Saludable i un Tradys.

Dos dels quatre nous Coaliment Compra Saludable estan a Mallorca: un a Paguera, en l’Av. Paguera, 23, i compte amb 190m2 de superfície; el segon, a Magalluf, localitzat en l’Av. Notario Alemany, 30 té 170m2. El tercer, a Talavera de la Reina (Toledo), el trobem en el carrer Pare Juan de Mariana, 3, compte amb 300m2 de superfície. El quart nou Coaliment Compra Saludable està a Sant Joan de Mozarrifar (Saragossa), al carrer Francisco Moreno, 9 i té 250m2.

Finalment, i sota la seva ensenya Tradys, s’ha inaugurat un a Sant Salvador (Tarragona), al carrer Josep Clarà, 4, compte amb 500m2 de superfície.

Durant 2017 la companyia preveu una forta expansió a Mallorca ja que el seu objectiu en els propers anys és seguir sumant superfície comercial a la illa i convertir-se en un referent per als seus clients.
En tots els seus establiments s’aposta pels productes locals, pels productes bàsics i per productes que, d’alguna manera, ofereixen un plus al consumidor. Quant al nombre de referències, varia segons establiment i superfície però mai es troben menys de 1.400 cobrint així les necessitats del client.