Granollers, 30 de març 2016.– Des de primers d’any l’empresa de distribució HD Covalco acumula onze obertures sota les seves diferents ensenyes, set de les quals s’han inaugurat aquestes últimes setmanes. 2014.

Concretament han estat tres Tradys, dos Don Market, un Super Sud i un Coaliment Compra Saludable. Aquest últim el trobem a Castellterçol (Barcelona), a la Ctra. Granera, 28 i compte amb 250m2 de superfície.

El nou SuperSur està en Zarzadilla de Totana (Múrcia), a la Plaça Constitució, 22 i compte amb 90m2 de superfície.

Els dos establiments que actuen sota l’ensenya Don Market, un a Sevilla ciutat, al carrer Cristo de la Set, 69, i l’altre en La Rinconada, província de Sevilla, al carrer Maria Auxiliadora, 10, tots dos compten amb 250m2 de superfície.

Quant als tres Tradys, trobem un d’ells en la població de Sabiote (Jaén). A destacar que és el primer Tradys que s’inaugura en aquesta província andalusa, té 150m2 de superfície i es localitza en el Passeig Gallego Díaz, 13. El segon està en Moriles (Còrdova) i també és el primer de la província que obre sota aquesta ensenya. Aquest establiment el trobem a la Plaça Constitució, 10 i compte amb 180m2. L’últim Tradys, en Deifontes (Granada), amb 100m2 està en al carrer Párroco Pérez Muñoz, 9.

En els dos últims anys HD Covalco ha escalat, en base alimentària minorista, nou posicions en superfície comercial, aconseguint la tretzena posició; en un futur immediat, la companyia aspira situar-se entre les deu primeres del país.