Granollers, 25 de febrer 2016.– Segons fonts de Covalco, la previsió de noves obertures per aquest any rondarà les 80, posant l’accent principalment a les zones d’Andalusia i potenciant les províncies en les quals ja tenen un fort arrelament.

Des de Covalco es té especial interès a afermar els seus models que estan clarament definits en dos segments: els que tenen un ferm concepte dels anomenats punts de venda de “super proximitat” i els que pretén oferir un valor afegit, com seria el cas dels establiments que actuen sota l’ensenya Coaliment Compra Saludable.

En tots els seus punts de venda s’aposta pels productes locals, pels productes bàsics i per productes que, d’alguna manera, ofereixen un plus al client. Quant al nombre de referències, varia segons establiment i superfície però mai es troben menys d’1.400 perquè el consumidor sempre pugui cobrir les seves necessitats.

Actualment Covalco compta amb més d’un miler d’establiments i destaquem, per ser els últims a obrir, dos SuperSur, un en Píñar, província de Granada, al carrer Real, 29. Amb 140m2 de superfície, ofereix xarcuteria i carnisseria assistits. El segon, situat també a la província de Granada, en Casanueva, el trobem al carrer Pablo Picasso, 1. Amb 120m2 té, a més de xarcuteria i carnisseria, frutería i fleca assistits.

Així mateix han obert dos nous Coaliment Compra Saludable, un en la població de Piedralaves (Avila), compta amb 220m2 de superfície i està al carrer Jaime I, 23. L’altre es localitza en Benicull de Xuquer (València), al carrer Navarejos, 28, té 240m2 de superfície.

Covalco vol seguir augmentant la seva quota de mercat, que ja és molt alta en zones com Andalusia, Catalunya i València i molt considerable a Aragó, Mallorca i Castella-la Manxa.