Granollers, 5 de novembre de 2020.-

  • La companyia ha obert 13 nous supermercats durant el mes d’octubre i aconsegueix 74 inauguracions en 2020.

El Grup HD Covalco amplia la seva xarxa de supermercats de proximitat i obre tretze nous establiments durant el mes d’octubre. Amb això, aconsegueix incrementar a 74 el total de supermercats, de les diferents ensenyes de la companyia, inaugurats durant l’any 2020.
Aragó, Madrid, Catalunya, Illes Balears, Andalusia i Cantàbria són les comunitats que han vist reforçada la presència dels supermercats de proximitat del Grup HD Covalco. Cinc Coaliment Compra Saludable, set Trady’s i un Super Cash Sur. Cal destacar l’obertura del nou model de Super Cash Sur obert la setmana passada a la ciutat de Còrdova amb més de 1.000 metres quadrats de superfície, amb una imatge renovada i en el qual s’han aplicat totes les millores del model creant una sala de vendes molt atractiva per al consumidor.
L’aposta de Grup HD Covalco pel producte local i proveir a poblacions petites és un dels objectius de la companyia durant aquest any així com, el tracte personalitzat i ajudar a agilitzar la compra, perquè sigui fàcil i ràpida.
El Grup HD Covalco va ser pioner a introduir en el 2008 el concepte de “Compra Saludable”. Actualment, és un dels màxims representants de la distribució alimentària quant a botigues de proximitat i compta amb més de 1.000 supermercats entre botigues pròpies i franquícies, sent avui dia el segon franquiciador de supermercats a Espanya.