Granollers, 27 de Juliol de 2020.-

Coincidint amb el llançament de nous fungibles sostenibles i ampliant així el seu pla de protecció del medi ambient el Grup HD Covalco fidel al seu compromís de protecció del medi ambient i seguint el pla d’adaptació de tots els fungibles a la nova normativa europea de reducció de plàstics, llança una nova línia de dissenys sostenibles que suposa un estalvi de 18 tones de plàstic.

A partir de Juliol, tots els clients  que acudeixin a qualsevol de les ensenyes de la companyia trobaran novetats ECO:

  1. Bossa de plàstic: bossa de plàstic reciclat que conté un 50% i 70% de material reciclat
  2. Bossa Compost: bossa de fècula de blat de moro, 100% biodegradable i compostable; apta per a ús alimentari.
  3. Bossa Recikraft: Dissenyada per al transport de qualsevol producte, fabricat en *kraft reciclatge.
  4. Bossa Malla: bossa de malla reutilitzable per a substituir a les bosses plàstiques usades en les seccions de fruites i verdures.
  5. Bossa Sistemsac: bossa de ràfia multiús, resistent i reutilitzable per a la compra
  6. Paper Bio Premier: paper de qualitat alimentària utilitzat en el sector d’envasament d’aliments per a satisfer les necessitats de conservació. Amb recobriment de biopolímer 100% biodegradable.

El llançament d’aquests nous productes fungibles s’emmarca dins de l’estratègia mediambiental de  la companyia. El Grup HD Covalco té com a objectiu a mitjà termini retirar més de 20 tones de plàstic per a aconseguir així un total de 50 tones anuals menys. La companyia considera que l’erradicació dels residus plàstics és un desafiament important i requereix una resposta col·lectiva.