Granollers, 28 de Febrer de 2020.-

Torroella de Montgrí, gaudeix des d’avui 28 de febrer, del nou model de supermercat de proximitat del Grup.
Aposta pels productes locals de la comarca de Girona i compte amb una excel·lent carnisseria de la mà de Can Rafa.

Seguint amb el pla d’expansió i sostenibilitat, el Grup HD Covalco obre a Torroella de Montgrí (Girona), el primer Coaliment Compra Saludable amb el nou model de supermercat de proximitat i es converteix així, en el primer de la província de Girona.

Amb una superfície de vendes de gairebé 300 m² i 5 treballadors en la plantilla, el nou supermercat de proximitat està situat al carrer Figueres, 7.

La companyia reafirma el seu posicionament en poblacions on es potencia la compra de proximitat i el producte local. Disposa d’una àmplia varietat de fruites, verdures, carns, etc., on els proveïdors són de la comarca de Girona. A més, també compte amb seccions xarcuteria, fleca, drogueria, perfumeria i congelats.

El Grup HD Covalco va ser pioner a introduir l’any 2008, el concepte de “compra saludable”. Avui, és un dels màxims representants de la distribució alimentària pel que fa a botigues de proximitat i compta amb més de 1.100 supermercats distribuïts per tot el territori nacional entre botigues pròpies i franquícies, sent avui dia el segon franquiciador de supermercats.