Granollers, 27 de Maig de 2020.-

Durant tota aquesta etapa de confinament, la companyia ha estat funcionant al 100% oferint el millor servei als seus clients i franquiciats.

El Grup HD Covalco lidera el creixement del canal de proximitat mancant un mes d’arribar a l’equador de l’any en curs. Amb 30 noves apertures, la companyia suma així més de 5.000 metres quadrats de sala de vendes en el primer quadrimestre. La meitat d’aquests nous supermercats de proximitat s’han registrat a València (4), Catalunya (11) i Andalusia (5), seguits d’Aragó i les dues Castelles.

Durant els últims  anys, el Grup ha accelerat el seu creixement gràcies a diferents projectes. Segons afirma Pere Kaiser, Director Comercial “En els últims tres anys, hem introduït moltes millores en el nostre model comercial de supermercat de proximitat, amb l’objectiu de liderar el canal i oferint negocis rendibles als franquiciats. Durant aquest 2020, el 25% de les obertures correspon a nous locals que abans no eren supermercats. Els nous models de Coaliment Compra Saludable i Don Market Descompte estan tenint molt bon acolliment per a motivar canvis cap a les nostres ensenyes”.

El Grup HD Covalco compta amb més de 90 anys d’experiència. En l’actualitat compta amb més de 1.000 supermercats per tota Espanya i està immers en un procés de millores i creixement constant per a afavorir als seus clients i franquiciats.