Granollers, 16 d’octubre de 2020.-

  • La companyia aconsegueix les 60 obertures al que va d’any i suma un total de més de 10.000 m² nous en superfície de venda.

El Grup HD Covalco segueix fidel a la seva política de creixement, prova d’això és el trepidant ritme de creixement que està aconseguint la companyia. Vint és el nombre de nous establiments oberts durant aquest tercer trimestre de l’any.
El mes de setembre, la companyia *aperturó quatre nous supermercats de les seves ensenyes *Coaliment Compra Saludable i *Trady’s, aconseguint així, un total de seixanta nous supermercats de proximitat en el que va d’any 2020.
Cantàbria, Catalunya i València han estat les comunitats autònomes on la companyia ha inaugurat nous establiments de compra de proximitat. En concret ha obert a València (*Coaliment compra saludable), Badalona (*Coaliment Compra Saludable, Castro *Urdiales (*Trady’s) i *Vilajuiga a Girona (*Trady’s).
Aquestes noves obertures juntament amb les ja existents de 2020 donen com a resultat un total de més de 10.000 m² en superfície de venda. L’experiència de compra fàcil i ràpida, unida al tracte personalitzat són alguns dels valors companyia i on el producte local pren rellevància en els lineals de cada supermercat.