Granollers, 15 de març 2017.– El grup de distribució alimentària HD Covalco, presidit per Josep Saperas Vergara, amb més de 80 anys d’història, líder del mercat nacional de cash & carry amb més de 90 centres i de capital 100% familiar, ha aprovat un nou organigrama directiu per afrontar els reptes que es planteja la companyia en els propers anys.

Pere Kaiser és nomenat Director Comercial del Grup; amb una dilatada experiència a l’àrea de Compres, serà el responsable de liderar l’estratègia i impulsar el desenvolupament comercial del Grup i enfortir la seva posició al mercat.

Així mateix, Miquel Castells fins al moment Director Econòmic, és nomenat Director d’Operacions amb la missió d’articular el creixement de la companyia sobre procediments eficients, fomentant la competitivitat i la millora contínua en els processos.

L’equip directiu del Grup Covalco, es reforça amb la creació de dos nomenaments que són estratègics per a la companyia i que seran liderats per persones de contrastada experiència en el sector, Daniel Ricart com Director de Màrqueting i Xavier Peris, Director de la línia de Frescs.

“El nostre objectiu és convertir-nos en el referent del sector de la distribució a Espanya, volem ser una organització més dinàmica i eficient, reforçant la nostra vocació de servei cap a tots els nostres clients” afirma David Lapuente Giné, Director de RR.HH. que recalca “apostem pel desenvolupament del talent intern dels nostres empleats, que són el nostre major capital”.”.

Actualment Covalco compta amb més d’1.400 empleats; a través de les seves deu plataformes logístiques cobreixen tot el territori nacional, donant servei a una xarxa minorista de més de 4.000 clients.