Granollers, 23 de gener de 2019.-

Coaliment Compra Saludable és l’ensenya triada per a implantar aquest nou model i comença el seu procés d’expansió.

La reforma de la botiga pilot a Caldes de Montbui (Barcelona) va ser realitzada, fa un any i ha suposat un increment en vendes del 23%, en nombre de clients del 8% i del 14% quant a la compra mitjana.

El Grup HD Covalco crea una nova generació de supermercats de proximitat i ho implanta en la seva ensenya Coaliment Compra Saludable. Aquestes millores representen un pas endavant en el model comercial actual per a adequar-se a les exigències del consumidor actual. Avui dia, el que els consumidors esperen del supermercat al costat de casa seva, és recuperar el concepte de “supermercat de barri” on fer una compra completa, de qualitat, amb la millor relació qualitat/preu, una experiència de compra fàcil, ràpida i agradable alhora que reben un tracte amable i personalitzat.

La reforma de la botiga pilot a Caldes de Montbui (Barcelona) va ser realitzada fa un any i ha suposat una inversió de gairebé 500 mil€, un increment en vendes del 23%, en nombre de clients del 8% i del 14% quant a la compra mitjana. Amb aquests resultats ja s’ha procedit a l’expansió del nou Coaliment Compra Saludable, concretament en 5 botigues pròpies de les localitats de Granollers, Molina de Aragón, Benidorm, Alcanar i Tamarit. En els pròxims mesos es realitzaran les reformes necessàries per a implantar el nou model en altres botigues existents del Grup així com en les noves obertures previstes.

Des del Grup HD Covalco s’han treballat tots els aspectes del model per a millorar l’experiència de compra dels consumidors:

1. Renovació de la imatge: Dotant de major atractiu i credibilitat la marca Coaliment com a botiga de proximitat, per a consumidors i franquiciats, amb l’objectiu de millorar el tiquet mitjà de compra en botiga i convertir-se en una botiga atractiva on realitzar la compra diària o setmanal.
2. Millores en l’assortiment: calia millorar la cobertura de les necessitats bàsiques del consumidor actual que busca una compra pròxima, de camí a casa. Per a això, s’han implantat planogrames de cada categoria i s’han ampliat les seccions de frescos. És a dir, una bona fruiteria amb producte de qualitat i el més local possible, un taulell de carnisseria i xarcuteria i un ampli assortiment de plats preparats i amanides “ready to eat”.
3. Mobiliari: per a les seccions de fleca, fruiteria, productes refrigerats i celler s’ha dissenyat i implantat un mobiliari específic que permet una ràpida i òptima elecció al consumidor conservant totes les qualitats dels aliments.
4. Botiga connectada: gràcies al nostre club de fidelització Club&Co i a la seva app els consumidors tenen a un clic totes les novetats i descomptes personalitzats que més el poden ajudar a estalviar.
5. Més sostenible: els lemes “plàstics fora”, eficiència energètica i “no al desaprofitament alimentari” estan inclosos en l’estratègia del Grup HD Covalco i òbviament en tots els processos i protocols del nou model Coaliment Compra Saludable.
El Grup HD Covalco va ser pioner a introduir l’any 2008 el concepte de “compra saludable. Avui, és un dels màxims representants de la distribució alimentària quant a botigues de proximitat i compta amb més de 1.000 supermercats distribuïts per tot el territori nacional entre botigues pròpies i franquícies, sent avui dia el segon franquiciador de supermercats a Espanya.