Aranjuez, 29 de desembre de 2019.-

El nou model enfocat més a l’hostaleria compta, en els més de 2.500m2, amb una àmplia zona de frescos i refrigerats i un celler seleccionat entre altres novetats.

El Grup HD Covalco reforça la seva presència a la zona centre, a través de la societat Coaliment Castella, amb la inauguració d’un Comerco a la ciutat d’Aranjuez. Aquesta nova obertura se suma així als dotze cash&carry ja existents en el centre d’Espanya.

El nou Comerco cash&carry està situat al Polígon Gonzalo Chacón al carrer Gonzalo Chacón, número 29 d’Aranjuez. Compta amb una superfície de més de 2500 m2 destinats als professionals de l’hostaleria prestant-li major atenció als productes frescos i refrigerats, a més té un ampli celler amb referències seleccionades, una zona de basar i parament pensat per a l’hostaler i ha inclòs diverses referències de productes de proximitat per a adaptar-se als gustos locals.

Aquest nou Comerco cash&carry és el 102 del Grup HD Covalco i concretament, és el primer a la Comunitat de Madrid, consolidant així el lideratge a escala nacional en quant a nombre de centres. A més té com a principal objectiu oferir servei als més de 1.400 hostalers i 1.100 professionals de l’alimentació de la zona .

Actualment, el Grup HD Covalco distribueix productes en més de 3.500 punts de venda, compta amb una plantilla de més de 1.500 empleats i amb 10 plataformes logístiques que donen servei a la pràctica totalitat del territori nacional.