Màlaga, 17 de juny de 2021.-

  • El grup Covalco estrena nou model de Cash & Carry amb la seva obertura a Alhaurín de la Torre (Màlaga).

HD Covalco continua posant el seu focus en l’hostaleria amb aquesta nova obertura. Alhaurín de la Torre, Màlaga, és la ciutat triada per a posar en marxa aquest nou format de cash&carry, seguint la línia implantada en la recent reforma del cash de Jaén.

El nou cash té una superfície de 2.300 metres, amb més de 7.000 referències, i un desenvolupament innovador de les zones més demandades per l’hostaleria. Compta amb més de 30 metres lineals de producte refrigerat i congelat, una àmplia oferta de carnisseria i xarcuteria assistida, una zona especialitzada en producte fresc i un celler amb un disseny avantguardista tant a nivell d’assortiment com de presentació.

Pensant a ajudar els hostalers a continuar millorant i rendibilitzant els seus negocis, cal destacar la nova sala Comer&Co, instal·lada dins del propi centre i que reprodueix un restaurant de disseny on es duran a terme formacions, show cookings, master class i presentació de novetats als professionals de l’hostaleria de la província de Màlaga. En paraules del nostre gerent de Coaliment Andalusia, David Castillo: “Aquesta inèdita i innovadora zona que estarà plena d’activitats perquè el professional de l’hostaleria i l’alimentació es formi i aprengui totes les tendències del sector. Amb aquest nou espai busquem un tracte pròxim amb l’hostaler, i posem a la seva disposició tota la nostra experiència i la dels nostres proveïdors.”

La companyia reforça d’aquesta manera la seva posició a Màlaga, sent Alhaurín el seu vuitè centro en la província. Ha suposat per a la zona 15 llocs de treball directes, al voltant de 100 indirectes i una inversió de més de 1.2M d’euros, com a resum de l’aposta de Comerco per aquest nou centre.

Aquest Comerco cash&carry contínua amb la senda de modernitat i nou concepte que la companyia ha marcat en la seva línia estratègica a Andalusia a més té com a objectiu oferir servei als més de 1000 hostalers de la zona. Actualment, el Grup HD Covalco distribueix productes en més de 3.500 punts de vendes, compta amb una plantilla de més de 1.500 empleats i amb 10 plataformes logístiques que donen servei a la pràctica totalitat del territori nacional.