Granollers, 4 de septembre de 2019.-

La companyia bat rècord d’obertures en els últims dos anys amb els 47 nous supermercats oberts en els primers sis mesos de 2019.

Conscient que la proximitat és un factor clau per a guanyar clients, el Grup HD Covalco incrementa la seva cartera de supermercats i bat el rècord d’obertures en el primer semestre; en concret són quaranta-set nous establiments els que s’han inaugurat. Això és un clar exemple que la companyia que, compta amb 1.100 establiments per tota Espanya, ha obtingut els millors resultats dels últims anys, superant fins i tot els objectius de creixement interns.

Aquestes obertures es localitzen en més de 40 municipis nous de la geografia espanyola i és per això que el Grup HD Covalco reafirma l’estratègia de creixement en el canal proximitat que la companyia està duent a terme en els últims anys.

Durant aquest 2019, el Grup HD Covalco preveu una important expansió en poblacions on fins ara no tenia presència, així com reforçar el seu posicionament en aquelles regions on ja compten amb una xarxa d’establiments franquiciats o propis.

Les noves botigues operaran sota les ensenyes Coaliment, Trady’s, Don Market i Super Sud. Els 47 establiments acumulen una superfície de vendes superior als 8.000 metres quadrats i empren a més de 100 persones.

El Grup HD Covalco va ser fundat fa més de 80 anys i especialitzat en la distribució majorista i minorista d’alimentació A més, la companyia compta amb una gran capacitat de resposta en 24 hores i dinamisme, en disposar de 10 plataformes logístiques, que superen els 142.000 metres quadrats i compten amb les més modernes tecnologies, des de les que s’atenen a més de 1.900 poblacions, distribuïdes en 14 comunitats autònomes.