Jaén, 1 de desembre de 2020.-

  • Els 2.000 m² amb els quals compta el cash, han estat reformats íntegrament; s’inclou una nova imatge, mobiliari i maquinària de fred i congelat d’última generació.
  • Més de 6.000 noves referències, assessorament personalitzat per a cada client i un extens celler són algunes de les novetats d’aquest Comerco a Jaén per a atendre el lema #unidosporlahoteleria.

La companyia líder en distribució, qualitat i atenció al client, el Grup HD Covalco segueix amb l’objectiu d’ajudar a l’hostaleria, per això ha invertit 750.000 euros en la reforma integral del Comerco cash&carry que la societat Coaliment Andalusia té a la ciutat de Jaén, concretament al carrer Mancha Real, 20, del Polígon Industrial Los Olivares.

La reforma d’aquest cash&carry ha estat integral i en els seus 2.000m2 de superfície destinats als professionals de l’hostaleria es podrà trobar la nova imatge de Comerco juntament amb mobiliari nou i maquinaria de fred d’última generació. Per això, es dòna major importància als productes frescos i refrigerats, a més té un ampli celler amb 700 referències seleccionades, una zona de basar i parament pensat per a l’hostaler i també ha volgut incloure referències de productes de proximitat per a adaptar-se als gustos locals.

Aquest Comerco cash&carry contínua en el seu camí de modernització i nou concepte que la companyia ha marcat en la seva línia estratègica a Andalusia. A més, té com a objectiu oferir servei als més de 1.000 hostalers de la zona. Actualment, el Grup HD Covalco distribueix productes en més de 3.500 punts de vendes, compte amb una plantilla de més de 1.500 empleats i amb 10 plataformes logístiques que donen servei a la pràctica totalitat del territori nacional.