Granollers, 1 de desembre de 2017.-

Localitzat a Ayamonte (Huelva), el nou centre compta amb una superfície de 2.000 metres quadrats i ha suposat la creació de 25 llocs de treball entre directes i indirectes.

Grup HD Covalco, capdavanter en distribució majorista per qualitat i servei ha inaugurat en la localitat de Huelva d’Ayamonte un nou Comerco, cash&carry.

Situat al Polígon Industrial Ribera del Guadiana a Ayamonte, el nou cash&carry ha generat 25 llocs de treball entre directes i indirectes a la zona i compta amb una superfície de vendes de 2.000 metres quadrats, a més d’un pàrquing exclusiu per a clients. “Seguim avançant amb el creixement de la companyia i volem reforçar la nostra presència a Andalusia occidental” segons comenta Pere Káiser, Director Comercial del Grup.

Aquest nou Comerco es suma als 16 ja existents a Andalusia i fa un total de 96 cash&carry, afermant així el lideratge de la companyia respecte a nombre de centres al territori nacional.

Actualment, el Grup HD Covalco distribueix productes en més de 3.500 punts de venda, compta amb una plantilla de més de 1.400 empleats i amb 10 plataformes logístiques que donen servei a la pràctica totalitat del territori nacional. La companyia segueix amb el seu procés d’expansió i creixement amb una previsió d’obertures de més de 70 noves botigues pel 2017, distribuïdes entre les diferents ensenyes del Grup.