Granollers, 7 d’ocrtubre de 2019.-

La companyia distribuïdora d’aliments líder en qualitat i servei ha obert recentment tres supermercats Coaliment Compra Saludable en les comunitats de Navarra i Biscaia.

El Grup HD Covalco, la companyia líder en servei i qualitat a Espanya prossegueix el seu creixement i recentment ha inaugurat tres nous supermercats Coaliment Compra Saludable al Nord del país.

La comunitat de Navarra acull dos nous supermercats de proximitat, Coaliment Compra Saludable. Concretament, el primer es troba en la localitat de Mendigorría a la Plaça del Portal número 15 i compta amb una mica més de 70 metres quadrats. La segona població navarresa que s’ha sumat al grup, és Murieta; disposa de les seccions de xarcuteria, carnisseria, fleca i fruiteria en aquest nou establiment situat just al costat de la carretera principal, a la batllia d’Estella.

El tercer Coaliment Compra Saludable s’estrena a la localitat biscaïna de Barakaldo situat davant del poliesportiu Lasesarre del carrer Murrieta número 57. Aquest disposa de 270 metres quadrats amb més de 2500 referències per a donar resposta a les necessitats dels veïns d’aquesta ciutat.