Granollers, 17 de juliol de 2017.-

  • El valor de la companyia incrementa un 22% respecte a l’any anterior
  • El President de la Companyia, Josep Saperas afirma “El nostre objectiu és convertir-nos en l’empresa capdavantera de distribució d’Espanya”
  • Recentment la companyia ha adquirit els Supermercats Ca Torreta (Grup Ribetans) i pel 2017 el Grup té previst obrir 70 noves tendes de les seves diferents ensenyes.

El Grup HD Covalco fundat fa més de 80 anys i especialitzat en la distribució majorista i minorista d’alimentació ha tancat l’exercici del 2016 amb un EBITDA de 19,5 milions d’euros que suposa un increment del 22% del valor de la companyia respecte a l’exercici anterior.

Durant el primer trimestre de l’any 2017, el grup presidit per Josep Saperas Vergara, va aprovar una nova estructura en l’equip directiu amb l’objectiu de fer créixer més a la companyia. “La nostra missió és convertir-nos en el Grup capdavanter de distribució a Espanya” segons declara el propi president de l’holding de distribució.

Recentment, Grup HD Covalco ha comprat els Supermercats Ca Torreta (Ribetans) amb central a Sant Pere de Ribes (Barcelona), compta amb cinc establiments amb més de 60 empleats i un volum de negoci superior als 8 milions d’euros.

Actualment, el Grup HD Covalco distribueix productes en més de 3.500 punts de venda, compta amb una plantilla de més d’1.400 empleats i amb 10 plataformes logístiques que donen servei a la pràctica totalitat del territori nacional. La companyia segueix amb el seu procés d’expansió i creixement amb una previsió d’obertures d’al voltant de 70 noves tendes pel 2017, distribuïdes entre les diferents ensenyes del Grup.