Granollers, 13 de novembre de 2019.-

La companyia prossegueix en el seu compliment amb el medi ambient i el benestar dels seus clients i treballadors.

El Grup HD Covalco segueix amb el seu compromís de protecció del medi ambient i de la salut dels seus clients i treballadors. Per això, ha eliminat la presència de Bisfenol A en els tiquets de compra de tots els seus establiments: Coaliment, Trady’s, Comarket, Comerco i Vitem&Co. El Bisfenol A és una substància nociva per a la salut que es troba present en el paper tèrmic dels tiquets.

Des del mes de juliol passat, la companyia va iniciar el procés d’adaptació i canvi del paper dels tiquets de compra i ha estat a l’octubre, quan el 100% dels establiments del Grup HD Covalco compten amb la nova normativa; avançant-se al límit de la directriu marcada per la Comissió Europea per al 2020.

El Grup HD Covalco, demostra novament el seu compromís saludable amb els clients i treballadors, així com tot el que gira entorn de la sostenibilitat. L’objectiu de la companyia és incrementar en la mesura que sigui possible tota mena d’acció per a beneficiar al medi ambient i un millor futur per a les noves generacions.