Granollers, 10 de maig de 2018.-

Durant aquests dos últims mesos la companyia capdavantera en servei i qualitat ha obert 22 centres al territori nacional.

La companyia té prop d’1.100 franquiciats això suposa al voltant del 50% sobre el total de la superfície comercial i la facturació del Grup.

El Grup HD Covalco prossegueix el seu pla d’expansió obrint en aquests dos últims mesos 22 supermercats de proximitat en tot el territori nacional, el que més destaca Coaliment.

D’aquesta manera i segons el rànquing oficial emès publicat a Inforetail, el Grup HD Covalco se situa, en segon lloc, com a empresa franquicadora en la distribució alimentària i capdavanter en obertures de franquícies. Segons Pere Kaiser, Director Comercial de la companyia, “El nostre model de franquícia té un excel·lent acolliment entre els franquiciats per la rendibilitat que ofereix, és per això que liderem el creixement.”

Amb més d’1.500 empleats i 80 anys des de la seva fundació, el Grup HD Covalco ofereix als seus franquciats un excel·lent servei i qualitat de productes per així garantir la satisfacció del consumidor. Per a això l’empresa compta amb 10 plataformes logístiques distribuïdes per tot el territori que permeten donar un servei àgil a totes les províncies espanyoles.

En aquests dos últims mesos, el Grup HD Covalco ha incrementat la seva superfície comercial en gairebé 4.000 m2 i té com a objectiu superar l’obertura de 100 botigues d’aquí a final d’any. “El nostre objectiu és seguir creixent i mantenir el nostre lideratge i satisfacció dels nostres clients.”, segons declara Hugo Ochoa, Director d’Expansió del Grup.

L’any passat, la companyia va arribar a les 79 obertures sumant 21.700 m2, la creació de més de 500 ocupacions directes i indirectes i una inversió realitzada durant el 2017 de prop de 6 milions d’euros. Aquest creixement ha estat possible gràcies a la confiança dels clients, fruit de l’excel·lent nivell de servei i compromís amb ells.