Granollers, 20 d’abril de 2018.-

El cap de setmana passat, 14-15 d’abril, va tenir lloc la prova OXFAM-INTERMON TRAILWALKER de GIRONA, on el Grup HD Covalco va col·laborar amb dos equips formats per personal d’HD Covalco, Coaliment Granollers i Coaliment Penedés, aportant 3.400€ per lluitar contra la gana i la pobresa.

Així mateix, la companyia capdavantera en distribució majorista per qualitat i servei va participar activament en la prova oferint suport logístic i anímic als equips perquè poguessin aguantar les vint-i-sis hores que va durar la competició per a aquests equips.

L’OXFAM-INTERMON TRAILWALKER DE GIRONA va ser una prova molt dura, no només per la seva durada (més de 100 quilòmetres) sinó també per la complicació afegida del temps (més de 30 Kms plovent i la resta amb el camí ple de fang i tolls). En cada equip del Grup HD Covalco va haver-hi una retirada (Trail1 per lesió i Trail2 per complicacions en els peus), però gràcies a l’esforç de tots i a l’esperit d’equip la resta d’integrants van arribar junts a la meta.

Per a TOTS els integrants dels dos equips: Una Gran Felicitació!!

Segons declaracions de diversos participants, ha estat un èxit gràcies al treball en equip.

“Cuando llevas tu cuerpo al límite, cuando sufres y tienes alguien a tu lado que te anima, cuando alguien sufre y eres tú el que le anima, cuando consigues alcanzar un Reto Solidario realizando un enorme esfuerzo compartido con un Equipo humano ENORME…. ¡¡ En esos momentos es cuando descubres que nada es imposible, que la mente humana NO TIENE LÍMITES, y que el esfuerzo compartido es un GRAN PREMIO !!”. Lluís Balot | Director de Logística a HD Covalco.

Emoción, nervios, ambientazo, risas, anécdotas, pueblos pintorescos, preocupación, cansancio, sueño, el sol existe, el mar, reencuentro, la meta. Reto/desafío conseguido!!!! ¡Los límites te los pone la mente, el cuerpo te sorprende de lo que es capaz de realizar! ¡Moverse es vivir!!! Oscar del Rey | Torero a Coaliment Granollers

¡Experiencia inolvidable cumpliendo un reto personal con la ayuda de un equipo humano inigualable por una causa solidaria !!VAMOS EQUIPO!!- Juan Ramón Martínez Fernandez (Jota) Encarregat magatzem a Coaliment Penedés

“La clave de nuestro éxito, nuestro gran equipo”.- Maite Reyes Zorzano | Dpt. de Tresoreria a HD Covalco

“Días inolvidables con AMIGOS que nunca OLVIDARÉ “.- Timo Ramos | Preparador magatzem a Coaliment Granollers

“Això va d’esforç, passió i grup. Una experiència vital i de treball en equip en estat pur. Un per tots i tots per un.”–  David Farré Product Manager a Comerco cash&carry

El Grup HD Covalco fundat fa més de 80 anys i especialitzat en la distribució majorista i minorista d’alimentació va tancar l’exercici del 2016 amb unes vendes de 558 milions d’euros, amb un Ebitda de 19,5 milions d’euros que va suposar un increment del 22% del valor de la companyia respecte a l’exercici anterior.

Actualment, el Grup HD Covalco distribueix productes en més de 3.500 punts de venda, compta amb una plantilla de més d’1.400 empleats.