Granollers, 20 de setembre de 2017.-

  • Durant els mesos de juliol i agost la companyia ha ampliat la seva superfície en més de 4.800 m2 que s’han transformat en dotze centres distribuïts pel territori nacional.

Grup HD Covalco continua amb el seu creixement, inaugurant en aquests dos últims mesos 12 punts de venda de les diferents ensenyes a Espanya. Coaliment, Tradys i Comarket són els supermercats de proximitat aperturats durant els mesos de juliol i agost.

Segons afirma Hugo Ochoa, Director d’Expansió del Grup “El nostre objectiu és seguir creixent i mantenir el nostre lideratge i satisfacció dels nostres clients. “Hem iniciat un procés de canvis interns que ens ajuden per fer-nos més forts com a marca i posicionar-nos en el top ten al mercat de la distribució”.

El creixement de Grup HD Covalco ha mantingut un ritme constant, sempre fidels als principis bàsics del Grup. L’any passat, la companyia va superar les 80 obertures. Aquest creixement ha estat possible gràcies a la confiança dels clients, fruit de l’excel·lent nivell de servei i compromís amb ells. En l’actualitat l’empresa compta amb 10 plataformes logístiques distribuïdes per tot el territori que permeten donar un servei àgil en gairebé totes les províncies espanyoles. Pel 2017 s’espera poder començar a contribuir a l’èxit de més de 100 noves tendes.