Granollers, 6 de març de 2019.-

La Companyia va adquirir, el mes de gener passat, Cash La Isla, situat en la localitat sevillana de Dos Hermanas amb una facturació de més de 3 milions d’euros.

El Grup HD Covalco reforça la seva presència a Andalusia Occidental amb la compra del Cash La Isla situat en la localitat sevillana de Dos Hermanas, concretament al carrer Abedul, número 1 en el polígon industrial Fuente del Rey.

Aquest nou cash, la facturació del qual supera els 3 milions d’euros compta amb una superfície de venda de 1.000 m2, està gestionat per una de les societats a Andalusia del Grup HD Covalco, Caro Ruiz i se suma als 29 cash&carry ja existents a Andalusia.

La compra va ser formalitzada a la fi del mes de gener i ha suposat una inversió per a reforçar els cash&carry Grup HD Covalco, generant 9 llocs de treball.

El Grup HD Covalco va ser fundat fa més de 80 anys i especialitzat en la distribució majorista i minorista d’alimentació va tancar l’exercici del 2017 amb unes vendes de 563 milions d’euros i amb una millora del resultat anual d’un 4%.

A més, la Companyia compta amb una enorme capacitat de resposta en 24 hores i dinamisme, en disposar de 10 plataformes logístiques, que superen els 142.000 metres quadrats i compten amb les més modernes tecnologies, des de les que s’atenen a més de 1.900 poblacions, distribuïdes en 14 comunitats autònomes.