Granollers, 2 de març de 2020.-

La companyia referent al sector de la distribució alimentària va obrir 98 nous supermercats de les seves diferents ensenyes l’any passat.
Per a aquest 2020, el Grup HD Covalco segueix fidel al seu pla de creixement constant i qualitatiu.

El Grup HD Covalco, companyia amb 90 anys d’experiència i referent en el sector de la distribució alimentària, finalitza l’any 2019 amb l’obertura de 98 nous supermercats entre franquiciats i propis. Els nous establiments estan localitzats en 12 comunitats autònomes diferents i suposen un augment que frega els 20.000 m² en superfície de vendes.

D’aquestes 98 obertures del Grup HD Covalco, 61 corresponen a Coaliment Compra Saludable, 21 a Tradys, 1 a Comarket, 9 a Don Market, 5 a Supersur i 1 a Comerco cash&carry. Andalusia, Aragó, Catalunya i Navarra són les comunitats on més supermercats s’han obert en aquest últim any.

Durant 2020, uns dels objectius del Grup serà potenciar la nova ensenya de Coaliment Compra Saludable. Per a això, la companyia pretén assentar-se en les poblacions d’Espanya on es potencia la compra de proximitat i el producte local. A més en aquests dos primers mesos de l’any, la companyia ha obert un total de 10 supermercats (7 Coaliment Compra Saludable i 3 Trady’s).

Grup HD Covalco va ser pioner a introduir l’any 2008 el concepte de “compra saludable. Avui, és un dels màxims representants de la distribució alimentària quant a botigues de proximitat i compta amb més de 1.000 supermercats distribuïts per tot el territori nacional entre botigues pròpies i franquícies, sent avui dia el segon franquiciador de supermercats a Espanya.