Granollers, 29 de Enero de 2020.-

El nou model de supermercat de proximitat de *coaliment compra saludable seleccionat entre les millors 20 estratègies de màrqueting del 2019.

El Grup HD Covalco crea una nova generació de supermercats de proximitat i ho implanta en la seva ensenya Coaliment Compra Saludable. L’objectiu del nou model comercial actual consisteix a adequar-se a les exigències del consumidor actual. Avui dia, el que els consumidors esperen del supermercat pròxim a casaseva, és poder fer la compra completa. El nou model aposta per aquest concepte de supermercat de barri, on fer una compra de qualitat, ràpida i agradable. Una compra on es prioritza un tracte amable, familiar i personalitzat.  Per tot això, al costat dels resultats obtinguts, el nou model de proximitat de Coaliment Compra Saludable ha estat seleccionat com una de les 20 millors estratègies del 2019.

La revista Ipmark ha creat aquesta selecció l’objectiu de la qual és reconèixer les accions més brillants, eficaces i rellevants de l’any 2019. Segons afirma el Director de Màrqueting del Grup HD Covalco, Daniel Ricart “la història de l’empresa va començar fa gairebé 90 anys amb una botiga d’ultramarins i des de llavors hem intentat expandir i millorar el model de botiga de proximitat així que el fet que ens reconeguin per aquest projecte ens anima a continuar treballant per a facilitar una compra pròxima als nostres clients”.

El Grup HD Covalco va ser pioner a introduir l’any 2008 el concepte de “compra saludable”. Avui, és un dels màxims representants de la distribució alimentària quant a botigues de proximitat i compta amb més de 1.100 supermercats distribuïts per tot el territori nacional entre botigues pròpies i franquícies, sent avui dia el segon franquiciador de supermercats a Espanya.