Granollers, 22 de novembre de 2018.-

La nova ensenya de Compra Saludable de la companyia, Vitem&Co ha inaugurat la seva primera botiga recentment, amb una superfície de venda d’1.500 metres quadrats.

Des del passat mes de setembre s’han incorporat a Grup HD Covalco, vint-i-quatre nous supermercats en tota Espanya de les ensenyes Coaliment i Trady’s.

El Grup HD Covalco, líder en servei i qualitat compta amb 24 nous supermercats de Coaliment i Trady’s des del mes de setembre passat i suma ja un total de 75 nous centres inaugurats durant el 2018, amb una previsió fins a final d’any d’arribar als 100.

Així mateix, la inauguració de Vitem&Co que compta amb un nou concepte de supermercat on conviuen els productes ecològics i de proximitat amb els de la compra habitual tot això sumant 4.500 referències i 600 més de productes frescos.

L’equip d’expansió del Grup HD Covalco segueix desenvolupant el seu treball per situar a la companyia en el número u del sector dels supermercats de proximitat, prova d’això és que més a més s’incorporen nous punts de venda en tot el territori nacional.

Actualment, el Grup HD Covalco compta amb més de 4.000 clients, una plantilla superior als 1.500 empleats i una superfície total de venda que supera els 270.000 metres quadrats. La companyia té prop d’1.100 franquiciats això suposa al voltant del 50% sobre el total de la superfície comercial i la facturació del Grup.