Granollers, 20 de novembre de 2017.-

  • Quatre comunitats autònomes acullen les 11 noves tendes que s’han inaugurat en aquest últim mes.

  • Líder en l’àmbit nacional quant a qualitat i servei.

El Grup HD Covalco capdavanter en l’àmbit nacional quant a qualitat i servei, prossegueix el seu pla de creixement obrint 11 nous centres. Coaliment, Tradys i Comarket són els supermercats de proximitat oberts.

“Volem estar prop del nostre consumidor, amb varietat de productes, amb un bon assortiment local i amb una bona ubicació de la botiga” afirma el Director d’Expansió de la companyia, Hugo Ochoa.

Andalusia, Catalunya, Comunitat Valenciana i País Basc són les comunitats on s’han obert més supermercats de proximitat en aquests últims mesos. Aquestes onze obertures sumen un total de 4.860 metres quadrats i situen al Grup HD Covalco amb més d’1.000 establiments a tota Espanya.

El creixement del Grup HD Covalco ha mantingut un ritme constant, sempre fidels als principis bàsics del Grup. L’any passat, la companyia va superar les 80 obertures. Aquest creixement ha estat possible gràcies a la confiança dels clients, fruit de l’excel·lent nivell de servei i compromís amb ells. En l’actualitat l’empresa compta amb 10 plataformes logístiques distribuïdes per tot el territori que permeten donar un servei àgil en gairebé totes les províncies espanyoles. Pel 2017 s’espera poder començar a contribuir a l’èxit de més de 100 noves botigues.