Granollers, 23 de gener de 2018.-

El líder del sector per la seva qualitat i servei creix a passos engegantits i tanca el 2017 amb una inversió de 6 milions d’euros amb una superfície de més 21.700 m2 fregant els 80 supermercats de les ensenyes Coaliment, Tradys, Comerco i Comarket.

El Grup HD Covalco segueix el seu pla d’expansió amb la previsió de l’obertura de prop de 100 noves franquícies per tota Espanya durant el 2018. Els supermercats de proximitat Coaliment i Tradys augmentaran la seva presència, mentre que aferma el liderat de Comerco pel que fa a cash & carry amb la recent obertura en Ayamonte (Huelva).

Pere Kaiser, Director Comercial de la Companyia afirma “El 2018 és un any clau per a nosaltres, tenim una previsió de creixement molt important i és fruit del coneixement i experiència de tot l’equip del Grup HD Covalco, sempre oferint un tracte exquisit unit a una qualitat immillorable als nostres clients”.

El creixement del Grup HD Covalco ha mantingut un ritme constant, sempre fidels als principis bàsics del Grup. L’any passat, la companyia va arribar a les 79 obertures sumant 21.700 metres quadrats, la creació de més de 500 ocupacions directes i indirectes i una inversió realitzada durant el 2017 de prop de 6 milions d’euros. Les províncies amb un major índex d’obertures han estat Barcelona, Mallorca, Toledo, Zaragoza i Màlaga. Aquest creixement ha estat possible gràcies a la confiança dels clients, fruit de l’excel·lent nivell de servei i compromís amb ells. En l’actualitat l’empresa compta amb 10 plataformes logístiques distribuïdes per tot el territori que permeten donar un servei àgil a totes les províncies espanyoles.

El Grup HD Covalco fundat fa més de 80 anys i especialitzat en la distribució majorista i minorista d’alimentació va tancar l’exercici del 2016 amb unes vendes de 558 milions d’euros, amb un Ebitda de 19,5 milions d’euros que va suposar un increment del 22% del valor de la companyia respecte a l’exercici anterior.

Actualment, el Grup HD Covalco distribueix productes en més de 3.500 punts de venda, compta amb una plantilla de més d’1.400 empleats.