Granollers, 5 de juny de 2019.-

Signen un projecte per a la instal·lació de 300.000 m2 de plaques fotovoltaiques en els seus centres i evitarà l’emissió de 18.000 tones a l’any de diòxid de carboni.

Una vegada més, el Grup HD Covalco sorprèn, i signa un acord de col·laboració amb l’empresa Connecta2 Energia S.L. fent un gran pas endavant en matèria de sostenibilitat.

Aquest acord suposa un avanç més dins del pla de sostenibilitat i de cura del medi ambient que la companyia duu a terme des de fa 15 anys i que es tradueix a evitar l’emissió de 18.000 tones de diòxid de carboni a l’any, l’equivalent a l’absorbit per un bosc de 450.000 m2.

L’objectiu del projecte és la instal·lació de 300.000 m2 de plaques fotovoltaiques en les instal·lacions pròpies del Grup i poder proveir a HD Covalco amb el màxim d’energia verda. Aquest fet converteix el projecte en el més gran dut a terme a Catalunya fins al moment i un dels més grans a Espanya. La capacitat de producció d’energia renovable en finalitzar el projecte serà de 30.000 kw anuals, aproximadament el consum anual de 8.000 habitatges particulars.

Segons Pep Saperas, Director General de la Companyia “en el marc de la nostra política de medi ambient desenvolupem un programa específic d’eficiència energètica realitzant auditories energètiques en els diferents centres de distribució. Aquest pla d’instal·lació de les plaques fotovoltaiques és un gran pas en el nostre compromís pel canvi climàtic, apostant fermament per les energies renovables per a reduir les nostres emissions de CO2 a l’atmosfera. El nostre repte és incrementar aquest tipus d’accions i seguir amb la reducció progressiva d’emissions de CO2. ”