LÍNIES DE NEGOCI

A Covalco la qualitat i el servei són les nostres premisses. Amb les nostres més de 1.000 botigues en tot el territori nacional, oferim col·laboració i assessorament constant per garantir la màxima rendibilitat als nostres clients, així com el millor servei (màrqueting, gestió d’assortiments, promocions, gestió comercial, etc).

Supermercats de proximitat, de caràcter familiar, que aposten per la compra saludable. Trobem un gran nombre de productes etiquetats segons criteris de saludabilidad. Tot això recolzat per l’OSVA (Observatori de la Salut Dr. Carles Vallbona de la Fundació Hospital Asil de Granollers.

Veure fotos

Supermercats de conveniència, situats en nuclis urbans. Disposen d’un tipus d’assortiment que permet cobrir tota la cistella de la compra i aposten per la marca blanca, amb una imatge moderna i atractiva. La majoria d’ells amb obertura les 24h adaptada al ritme de les zones on estan situats.

Veure fotos

És la línia de negoci amb la qual desenvolupem el model de cash&carry. Atenem a professionals d’hostaleria, alimentació, col·lectivitats i detallistes. Ofereix la comoditat, agilitat i proximitat suficient perquè els més de 40.000 clients sentin Comerco com el seu propi magatzem.

Veure fotos

Supermercats de format cash&carry. Situats en tot tipus de nuclis urbans. Comptem amb un ampli assortiment on la seva principal estratègia s’assenta en el preu. Preus majoristes per a professionals i el públic en general. Destaca especialment el seu producte fresc i la targeta de fidelització per als seus clients.

Veure fotos

Vitem&Co és un nou concepte de supermercat on pots realitzar una compra saludable tant per a tu com para la teva butxaca. Compta amb un gran desenvolupament de productes frescos així com una àmplia secció de productes ecològics i de proximitat units a tot el que el client pugui necessitar per a la seva llar amb els millors preus.

Veure fotos