LES NOSTRES MARQUES

Més de 20.000 productes perquè trobis el que més s’adapta a les teves necessitats.
I entre elles, més de 1.000 referències en marca pròpia per satisfer les necessitats i gustos de tots els nostres clients.

Estem contínuament atents als canvis en tendències i novetats, oferint entre el nostre assortit les últimes propostes i els productes més innovadors del mercat.

Coneix la nostra deliciosa gamma de productes!

Decarrega't el nostre catàleg

Coaliment

La nostra marca d’alimentació, drogueria i perfumeria, desenvolupada amb la finalitat de dotar al client final amb alternatives de qualitat a preu competitiu enfront dels productes de fabricants nacionals.

Cascales

Productes Premium de fruita i verdura en conserva. Productes d’alta qualitat a un preu raonable per conquistar els paladars més exigents.

JSM

El nostre primer preu en articles d’alta rotació.

Alta Crianza / Cases Ribalta

Produïm sota la marca Alta Crianza i Alta Bodega productes de xarcuteria d’alta qualitat. Així com també disposem de marques exclusives en vins DO, espumosos i licors.

Comerco

La nostra marca per als professionals d’hostaleria i restauració, amb formats específics per donar resposta a les seves necessitats. Present en tots els cash&carry del grup i a Comarket.

Comascota

La nostra marca per animals de companyia proporciona una alimentació de qualitat a la teva mascota que l’ajuda a gaudir d’una vida saludable.

Decarrega't el nostre catàleg