Comercial-captador/a per implantació de franquícies sector alimentació – Pais Basc

Localització:

Vitoria, Pais Vasco, España

Descripció de l'oferta

Busquem incorporar al nostre equip, un / a captador amb ambició de promoció, per responsabilitzar-se de el projecte d’expansió de franquícies a la zona del País Basc i províncies limítrofes.

Si vols formar part de la nostra empresa (DIGASA S.A.), et proposem incorporar-te al nostre equip d’expansió, amb clar objectiu de promoció a la posició de tècnic, per responsabilitzar-se de el projecte d’expansió de franquícies.

Busquem un perfil amb ambició i ganes de créixer. Amb iniciativa, amb un alt grau d’implicació i autonomia, sense por a nous reptes.

Requisits mínims:

Amb suport i formació inicial, localització de possibles candidats / inversors a través de mitjans com poden ser portals, fires, reunions i sobretot porta freda.

– Participarà en la creació d’un pla de negoci. Des de la localització d’un client, fins a l’obertura de local. Passant per la participació en el projecte (plànols, obres, màrqueting, publicitat, inauguració …)

– interactuarà amb diferents departaments: RRHH, Financer, màrqueting, comercial …

És imprescindible tenir experiència en:

– En la venda a porta freda (REQUISIT IMPRESCINDIBLE).

Valorable coneixement de l’estructura d’una botiga, preferible que vinguin de el sector, fins i tot que hagin gestionat aquest tipus de negoci.

coneixements informàtics

– Bases de Dades

– Navegació

– Office (Excel, Word, …)

Valorable / no imprescindible:

– Coneixement en Autocad o similar

– Coneixement planogrames

– Conèixer la competència