Granollers, 10 d’agost de 2020.-

Al voltant de 7.500 metres quadrats en superfície de venda sumen les 44 noves obertures.

Superant la previsió dels sis primers mesos fiscals de 2020.

El Grup HD Covalco continua consolidant el seu creixement i supera la seva previsió d’obertures del primer semestre fiscal de l’any, de febrer a juliol, amb un total de 44 supermercats de proximitat. El creixement en nombre d’establiments i metres quadrats s’orienta a aconseguir l’objectiu de continuar acostant-se a més clients amb el nou model de proximitat amb els supermercats Coaliment compra saludable i Trady’s.

Aquestes noves obertures es divideixen en 20 Coaliment compra saludable, 18 Trady’s, 4 DonMarket i 2 Super Sud i aconsegueixen els 7.500 metres quadrats en superfície de venda. A més la zona centre, s’ha vist reforçada amb les obertures del nou model de supermercat de proximitat de Coaliment compra saludable, on s’aposta pel tracte amable i familiar amb el client, a més de la qualitat i varietat de productes.

Per a la resta de l’any, el Grup HD Covalco seguirà amb un fort pla d’expansió a Espanya. Segons declaracions de Pere Kaiser, Director Comercial de la companyia “La crisi del COVID-19 ha fet que la proximitat sigui un factor fonamental, fent més fort el nostre model; ens agradaria poder tancar 2020 amb un increment de facturació en tots els nostres supermercats d’un 20% “.

El Grup HD Covalco va ser pioner a introduir l’any 2008 el concepte de “compra saludable. Avui, és un dels màxims representants de la distribució alimentària quant a botigues de proximitat i compta amb més de 1.000 supermercats distribuïts per tot el territori nacional entre botigues pròpies i franquícies, sent avui dia el segon franquiciador de supermercats a Espanya.