Granollers, 31 d’octubre de 2018.-

El primer supermercat de proximitat saludable està situat a la Carretera dels Cards, s/n en la localitat de Sant Pere de Ribes (Barcelona).

La companyia Grup HD Covalco, capdavantera en servei i qualitat, crea un nou concepte de supermercat, on el protagonista és el producte saludable. Vitem&Co, el nou supermercat de proximitat saludable consta de dues plantes i una superfície de venda d’1.500 m2 on conviuen els productes ecològics i de proximitat amb els de la compra habitual tot això sumant 4.500 referències i 600 més de productes frescos.

Vitem&Co aposta per realitzar la totalitat de la compra en un únic espai. Per això disposa de totes les seccions en un únic espai: fruiteria on més del 50% de l’assortiment és ecològic i de productors locals; peixateria, on el peix és portat directament de la Llotja de Vilanova i la Geltrú; carnisseria amb zona de tall i preparat i xarcuteria contemplant les diverses regionalitats del territori.

Vitem&Co neix després d’un treball de més d’un any d’un equip multidisciplinari del grup en el qual es va estudiar la manera d’adaptar-se al que els consumidors estan demandant. Consumidors cada vegada més informats, preocupats per la seva salut, que busquen honestedat en els productes i amb consciència mediambiental. Des de Vitem&Co es busca una experiència de compra òptima del client a través d’un tracte personalitzat on a més, tots els embalatges de l’ensenya són biodegradables o provenen de materials reciclats i reciclables.

Actualment, el Grup HD Covalco compta amb més de 4.000 clients, una plantilla superior als 1.500 empleats i una superfície total de venda que supera els 270.000 metres quadrats. La companyia pretén arribar a un nou client amb la incorporació de Vitem&Co.