Granollers, 13 de març 2017.– HD Covalco segueix inaugurant establiments i aquesta vegada ho fa sota dues de les seves ensenyes de proximitat com són Coaliment Compra Saludable i Tradys.

Dels vuit Coaliment Compra Saludable, tres estan localitzats a la província de Barcelona, tres a la província de Toledo, un a Madrid i un a Saragossa. El primer d’ells, a la ciutat de Barcelona, en la c/Lisboa, 10, compta amb 160m2. El següent, a Sant Cugat del Vallés, al carrer Verge de Montserrat, 77, té 150m2 de superfície. El tercer, a Navarcles, al carrer Badalona, 6 compte també amb 150m2. Ja a la província de Toledo, el primer Coaliment Compra Saludable el trobem en La Guàrdia; amb 180m2 està localitzat al carrer Glorieta Tulliría, 5. El següent, també en La Guàrdia, al carrer L’Esperança, 7, compte amb 100m2. L’últim, situat en Villatobas, a l’Av. Constitució, 5, té 200m2. L’establiment inaugurat a Alcorcón, Madrid, està al carrer Zamora, 1 i compte amb 200m2 de superfície. Finalment, a la ciutat de Saragossa, al carrer Carlos Scarpa, 13 i amb 140m2 trobem el vuitè Coaliment Compra Saludable obert aquests últims mesos.

I sota la seva ensenya Tradys, s’ha inaugurat un a la ciutat de Barcelona, al carrer Entenza, 320, compta amb 120m2. Finalment, un altre nou Tradys aquesta vegada a Pina d’Ebre, Zaragoza, ho trobem a la Plaça Espanya, 16, i té 100m2 de superfície.

Les previsions per aquest any passen per obrir 70 establiments i serien Andalusia, Catalunya i Comunitat Valenciana on s’espera un major creixement. Destacar que a la província de Mallorca, en pocs anys Covalco s’ha situat entre els deu primers quant a sales de venda i esperen aconseguir, a curt termini, estar entre les cinc primeres.

Per ensenyes la companyia pretén potenciar Tradys en totes les províncies on ja estan. Quant a Comarket, ensenya dirigida tant a professionals com a particulars, les previsions passen per obrir uns set establiments. Segons fonts de la companyia “som molt prudents amb l’expansió d’aquesta ensenya ja que s’està adaptant constantment el model per aconseguir establiments que compleixin amb les necessitats del client. Fins avui, els resultats estan sent satisfactoris i això anima a seguir desenvolupant el model”.

Covalco va tancar l’any amb un total de 61 obertures, creant més de 250 nous llocs de treball i aconseguint un total de 13.210 nous metres quadrats en superfície de venda.